t
Här kan du

Beställa Program

Såhär beställer du ditt program!

Kort och gott skickar du ett mail eller DM på Instagram om vilket program du vill beställa. Därefter tar jag kontakt med dig och efter att inbetalning har skett får du ditt program på mail som en PDF. Sen är det bara att packa väskan, springa till gymmet och börja träna!

petronella@beetlestrength.com

DM på Instagram
@beetlestrengthh

De Tre Stora

De Tre Stora

Bänkpress, knäböj och marklyft!

De hjälper oss med vardagliga rörelser och stärker upp hela vår kropp. Du ska ha erfarenhet eller fått hjälp att kunna lyfta med rätt teknik innan du påbörjar detta program. Detta är alltså inget program som lär dig teknik.

Kostnad: 400kr

Booty Buildning Program

Booty Building Program

Ett program för dig som vill bygga en stark och rund rumpa! Fyra till fem pass i veckan som fokuserar mycket på styrka och byggande av ben och rumpa. Inför det här programmet ska du gärna ha erfarenhet av baslyften.

Kostnad: 400kr

Bygg Stora Armar

Bygg Stora Armar

Tycker du att leg-day är helt onödigt och vill bara bygga feta armar? Då är detta ett program för dig! Du får fyra överkropps pass att följa varje vecka. De täcker samtliga muskler i överkroppen med stor fokus på dina armar. 

Kostnad: 300kr

BACK ATTACK

BACK ATTACK

Detta program är gjort för dig som vill bygga en maffig och bred rygg. Med övningar som prickar på hela ryggen och fler reps som bygger upp dina muskler och gör dem riktigt stora och starka. 

Kostnad: 300kr

Summerbody

Summerbody

Vill du tona din kropp och känna dig starkare och snyggare till sommaren? Då är detta programmet för dig. Du får tre styrkepass att köra med ett kort flåspass direkt efter. Det ingår även kostråd för att du ska få kunskap hur du förbränner fett samtidigt som du bygger dina muskler.

Kostnad: 350kr

Nybörjare På Gymmet

Nybörjare På Gymmet

Ett program för dig som vill bli mer bekväm på gymmet. Innehåller övningar både i maskin och med fria vikter för att du ska bli mer självsäker. Allt för du ska få ett starkare psyke och en starkare kropp!

Kostnad: 300kr

Kettlebell Program

Kettlebell Program

Kettlebells – detta perfekta lilla klot med många användningsområden. Oftast står det och samlar damm på gymmen för man vet inte hur eller vad man tränar med dem. Svaret: ALLT! 

I detta programmet kommer du träna upp din koordination och styrka i hela kroppen med kettlebells 

Kostnad: 300kr

Personligt Anpassat Program

Personligt Anpassat Program

Vill du ha ett träningsprogram helt anpassat för dig? Då ska du välja denna planen!

Efter en kostnadsfri konsultation, antingen på gymmet eller via telefon, kommer jag bygga ett program efter dina önskemål och vad du vill uppnå.

Kostnad: 560kr

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About

Ta en kaka vetja!