i
Här hittar du

Vanliga frågor och svar

Hur ofta måste jag träna?

.

Det är helt upp till dig själv! Jag kommer bygga ett träningsschema som passar in för din vardag, om det så är en dag eller sex dagar i veckan du kan träna.

Vad kostar det?

.

Beroende på vilken plan du väljer och hur länge du tecknar kan priset variera. Har du några speciella önskemål är du alltid välkommen att kontakta mig så återkommer jag med pris.

Kan jag nyttja mitt friskvårdsbidrag hos er?

.

Ja!

Hur länge måste jag binda mig?

.

När du anlitar mig som online coach har jag en bindningstid på minst två månader. Detta för att du inte ska känna att du måste binda dig i flera månader utan hinner känna av att detta passar just dig. Plus att du ska hinna få ut någon av din tid med mig som din coach och känna att du trivs med mig som din tränare.

Vad gör jag om jag har en skada?

.

Har du en skada får du jättegärna skriva det redan i din intresseanmälan för att jag ska kunna hjälpa dig från start. Beroende på var och hur allvarlig din skada är kommer jag hjälpa dig för att kunna stärka upp och ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska uppnå dina mål. Är det allvarligare skador rekommenderar jag alltid att uppsöka läkare först!

Hur ofta måste jag äta?

.

Det beror helt ut efter hur din vardag och livsstil ser ut. Du kanske är en person som gärna äter ditt första mål vid lunch, eller så mår du bäst utav att äta lite mindre men oftare. Jag kan hjälpa dig så att ditt måltidsschema passar in på just dig!

Måste jag ha ett gymkort?

.

Nej! Jag anpassar träningen för att den ska fungera just för dig. Sen om det är hemma i vardagsrummet, på gymmet eller utomhus spelar ingen som helst roll.

Måste jag alltid följa kostschemat?

.

Jag tillämpar mig efter 20/80-metoden. Där vi sköter koster 80% och sedan äter mer fritt 20%. Detta för att vi ska ha utrymme för att kunna njuta och leva också.

Hur länge gäller mitt PT-paket?

.

Vid köp av Personlig Träning eller Personlig Träning DUO måste tillfällena användas inom 6 månader.

Får jag äta vad som helst utanför mitt kostschema?

.

Ja! Det är till för att du ska njuta av allt det goda också.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About

Ta en kaka vetja!